Новини

Всi новини

5 переваг великих розмальовок

5 переваг великих розмальовок

Ваша дитина творча особистість і не випускає з рук фарби? Можливо вона ніколи не пробувала себе в малюванні? В будь-якому випадку необхідно допомогти своєму чаду пізнати світ через творчість. Адже саме в дитинстві відбувається розвиток фантазії.

В різноманітних дитячих іграх і творчих розвагах починається формування сприйняття, пам’яті, уваги і навіть інтелекту. А там, хто знає, можливо у вашого малюка відкриється талант. Всі відомі скульптори, художники та поети спочатку були лише маленькими мрійниками. В цій статті ми розповімо Вам, чому варто зупинити свій вибір на великих розмальовках.

Розмальовки розвивають фантазію та моторику.

Будь-яка розмальовка розвиває ваших малюків, їх фантазію, вміння акуратно малювати, заповнювати елементи по контуру та вдало комбінувати кольори. Велика розмальовка допоможе діткам навчитися якісно опрацьовувати кожну деталь.

Малювання націлене на конкретний розвиток дрібної моторики. Зазвичай для успішного розвитку діток рекомендують поєднувати різні види діяльності: малювання, ліплення, гру, аплікацію та інше. Постійне малювання допомагає виробити відчуття кольору, а в майбутньому і відчуття стилю.

В одній розмальовці – багато різних елементів

Велика площа малюнку допомагає зануритися в світ казкових пригод і захоплюючої гри як для малюків, так і для дорослих. В одній розмальовці вас чекатиме безліч абсолютно різних елементів: це може бути природа, казкові і реальні герої, будинки і різні предмети. Ви можете обрати розмальовку з дрібними деталями або з великими. Але що б ви не вибрали, розмальовки в будь-якому випадку прекрасно розвивають креативність та індивідуальність.

Можна використовувати різноманітні кольорові рішення

Вибираючи велику розмальовку, ви можете використовувати максимально велику кількість кольорів для її заповнення. В одній частині малюнка можуть бути ніжні пастельні тони, в іншій - яскраві кольорові рішення. Завдяки великому розміру полотна можливі плавні переходи з одного кольору в інший. Все це буде виглядати гармонійно і не нашкодить картині. Використовувати базові кольори або кислотні, наприклад, а може і поєднувати все разом - вирішувати тільки дитині.

Малювати в компанії набагато веселіше

Великий розмір полотна дозволить малюкам малювати разом з друзями. Також батьки завжди зможуть прийти на допомогу діткам: домалювати, підкориговувати або і зовсім розмалювати частину малюнка. Місця вистачить усім!

Крім усього іншого, процес малювання максимально зручний, адже ви маєте можливість розмістити розмальовку там, де вам комфортно: на столі, на стіні і навіть на підлозі.

Вашого малюнка вистачить надовго

Великий малюнок ви можете зберегти як пам'ять про дитячі роки малюка. Розмальовки великого розміру стануть прекрасним і веселим доповненням в дитячій кімнаті. У будь-якому випадку, така картина буде унікальним аксесуаром у вашому інтер'єрі.

Можете бути певні, великі розмальовки  не дозволять сумувати ні дітям, ні дорослим.

Дата: 21.11.2017