Новини

Всi новини

Нова розмальовка від «O`Kroshka»: завітайте до чарівного саду Принцес вже зараз!

Доторкнутися до казкового світу набагато простіше, ніж здається. І команда торгової марки O`Kroshka з легкістю доводить це. Зустрічайте нову велику розмальовку "Принцеси"!

Ваші юні художники поринуть у світ шляхетних лицарів і справжньої любові, доброго чарівництва і ручних драконів, пишних суконь і пліток юних спадкоємиць! Крім того, діти зможуть досліджувати кожен куточок королівського саду, зустріти пухнастих звірят, насолодитися красою природи і запашним ароматом вишуканих квітів! Неймовірна кількість деталей і елементів захоплять Вашу дитину не на одну годину, що вже говорити про знайомство з самими принцесами!

За розмір розмальовки не хвилюйтеся - полотна вистачить для декількох художників одночасно, ще й Вам вистачить місця для участі. Не варто також турбуватися і за транспортування розмальовки: доставимо в цілості й схоронності.

Ви ще досі читаєте цю новину? Так справа не піде! Якнайшвидше відвідайте наш Інтернет-магазин і всього за кілька кліків замовте дозу приємного дозвілля для себе і своїх дітей.

Дата: 26.06.2020