Новини

Всi новини

Не сушіть голову над подарунком на Новий рік: O`Kroshka презентує нову розмальовку «Будинок Санти»

Через буденну рутину ми часто забуваємо про дива та чаклунство, які так необхідні нашим дітям. А згадуємо про це тільки напередодні новорічних свят. Як результат – паніка, відсутність часу та виснажена фантазія, адже Ви вже встигли подарувати і новенький телефон, і планшет, і книги, і гроші... Що тоді придумати?

O`Kroshka вирішила прийти Вам на допомогу і презентує нову розмальовку "Будинок Санти". Саме з нею діти поринуть в затишний і казковий світ усіма улюбленого Санта Клауса та його вірних доброзичливих помічників – ельфів. Забезпечте своїх дітей фарбами, фломастерами, олівцями, ручками, а головне – вільним простором, оскільки розфарбовувати малюнок можна де завгодно!

Радимо не затягувати з покупкою, адже якщо відкласти її на "пізніше" – є можливість потім не встигнути придбати (розмальовку розхапують, як різдвяні льодяники!) і залишити свою дитину без чудового подарунка. Ми знаємо, що Ви точно не допустите такої ситуації, тому швидше завітайте до нашого Інтернет-магазину! Пара кліків – і чудова розмальовка вже поспішає під Вашу новорічну ялинку!

Дата: 09.11.2020