Новини

Всi новини

Подорож від O`Kroshka з новою розмальовкою «Діноленд»

Чуєте цей тупіт? Чуєте, як трясеться земля? А звідки цей рев? Тільки не лякайтеся! Це O`Kroshka підготувала для Вас нову велику розмальовку!

Ваша дитина обожнює динозаврів? Стомилися наступати на іграшкових птеродактилів? Уже кілька разів переглянули "Парк Юрського періоду"? Ми знаємо відповіді на ці питання і саме тому пропонуємо неймовірне полотно для розфарбування – "Діноленд"!

Подаруйте своїй дитині можливість власноруч вивчити величезний і захоплюючий світ динозаврів. Їх настільки багато, що навіть ми не змогли всіх порахувати! Тому забезпечте юного художника найрізноманітнішими кольоровими фарбами, олівцями і фломастерами, адже роботи йому вистачить надовго!

Діноленд – це країна динозаврів, у якій ніколи не буває сварок, панує мир і спокій. Тут можна знайти і познайомитися не тільки з найдавнішими істотами, а й побачити вже давно відомих Вашій дитині тварин.

Якісний офсетний папір, практична упаковка і доступна ціна – ми робимо все, щоб Ваша дитина отримала задоволення і приємно провела час! Уже зараз Ви можете швидко і легко оформити замовлення в нашому Інтернет-магазині! У Діноленді завжди раді гостям;)

Дата: 11.06.2020